Top Car Service Blansko spol. s r.o.

Blansko - Lažánky 198, 678 01 Blansko, Tel.: 516 442 198, e-mail: info@topcarservice.cz

Top Car Service Blansko spol. s r.o.
LPG/CNG DIAGNOSTIKA ASNU AUTOSERVIS PNEUSERVIS

Prodej náhradních dílů

Firma Top Car Service Blansko spol. s r.o. jakožto nezávislý autoservis, je schopna uspokojit Vaše požadavky a potřeby z oblasti náhradních dílů na osobní i dodávková vozidla v rozumné kvalitě a za smluvní ceny. V nabidce naleznete jak originální značkové díly, tak také kvalitní autodíly vyráběné pro aftermarket na většinu typů vozidel, od pneumatik až po střechu.

Jsme realisti a žijeme, respektive snažíme se jít a podnikat, v současné době a tudíž je nám jasné, že toto vše Vám zajistí i kdokoliv jiný, jinak řečeno, tímto Vám zde nenabízíme nic nového či snad "světoborného". V této dnešní době, tedy v době intrernetu a kdy všichni všechno dělají, dokáží sehnat, umí a znají, se docela těžko konkuruje - alespoň v této oblasti služeb. Proto se snažíme vymyslet něco nového či jiného, co jsme Vám jako nezávislý auteservis schopni nabídnout na rozdíl od ostatních ať už značkových či neznačkových autoservisů a abych nezapoměl, v dnešní době i tzv. "garážníků" - bohužel... 

Tím máme na mysli například to, že se snažíme dělat a nabízet služby či náhradní díly co ostatní neumí a k tomu přidáváme to co většina autoservisů. Z tohoto důvodu se zaměřujeme na vše okolo LPG/CNG a diagnostiky, testování a oprav benzínových vstřikovačů a samozřejmě s tím související prodej náhradních dílů.

Novinky

DIAGNOSTIKA A OPRAVY BENZÍNOVÝCH VSTŘIKOVACÍCH VENTILŮ ! ! ! ! ! VOLEJTE 723 543 881

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies