Top Car Service Blansko spol. s r.o.

Blansko - Lažánky 198, 678 01 Blansko, Tel.: 516 442 198, e-mail: info@topcarservice.cz

Top Car Service Blansko spol. s r.o.
LPG/CNG DIAGNOSTIKA ASNU AUTOSERVIS PNEUSERVIS

Diagnostika, testování a servis benzínových vstřikovacích ventilů ASNU

ASNU - DIAGNOSTIKA KTERÁ SE VYPLATÍ !

Čištění vstřikovacích trysek zážehových motorů ultrazvukem je v naší republice stále ještě v plenkách. Jen málo autoservisů může nabídnout tyto služby.

Zařízení ASNU, které vyvinula stejnojmená firma, však brzy danou situaci změní. systém slouží pro diagnostiku, testování a servis benzinových vstřikovacích ventilů. Může tedy nejen zjistit závadu na vstřikovacích tryskách, ale rovnou ji i opravit.

Při provozu automobilu se mohou časem vyskytnout některé problémy jako např. zhoršené starty, nepravidelný chod motoru, zvýšená spotřeba paliva, citelně nižší výkon motoru a zvýšené emisní limity. Tyto problémy se mohou objevit i u vozidel jejichž motory spalují LPG. Některé závady mohou ukazovat na znečištěné nebo poškozené vstřikovací trysky. Proto doporučujeme kontrolu vstřikovačů provádět každých 60 000 km, aby nedošlo k poškození motoru, lambda sondy a katalyzátoru.

Dosud se opravy prováděli jen chemickými přípravky, jejichž účinnost ovšem není dostatečná. Proto se autoservisy dodnes uchylují k dražší, ale pro ně výhodnější vyměně celých trysek. Zařízení ASNU však zvládne většinu problémů vyřešit ve velmi krátkém čase a za minimální náklady. Postup opravy je jednoduchý - trysky se upnou do přístroje ASNU a nechá se jimi podle zvoleného programu proudit kapalina. Vizuálně a fyzikálně se zhodnotí tvar vstřikovaného paprsku, jeho směr a množství požadované dávky. Následně se ventily umístí do speciální čistící kapaliny, jíž proudí ultrazvukové vlny. Ty vyčistí i silně zakarbonované ventily. Potom se vymění gumové kroužky a filtr. Kompletní vstřikovací tryska pak projde dalším zkušebním testem. Provádí se kontrola osmi vstřikovacích trysek současně. Přístroje ASNU chrání evropský patent. Diagnostické zařízení ASNU 01 jako jediné také doporučuje firma ROBERT BOSCH GMBH.

           

        

   Vstřikovací ventily před vyčištěním

Vstřikovací ventily po vyčištění a testu diagnostickým zařízením ASNU   Vstřikovací ventily po vyčištění           

!!! VSTŘIKOVACÍ TRYSKY ZÁŽEHOVÝCH MOTORŮ OPĚT JAKO NOVÉ !!!

DOMLUVTE SI U NÁS TERMÍN DIAGNOSTIKY U VAŠEHO AUTA!

(viz. formulář poptávka, dotaz)

Novinky

DIAGNOSTIKA A OPRAVY BENZÍNOVÝCH VSTŘIKOVACÍCH VENTILŮ ! ! ! ! ! VOLEJTE 723 543 881

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies